Frisör Umeå – Frisörer och Klipptider

Frisör-tjänsten Klipptid.nu växer sig allt mer populär och är nu aktiv på flera platser i Sverige, senaste destination – Umeå! En perfekt plats då så många nyinflyttade studenter inte vet vilken frisör de ska vända sig till. Ett tips för att hitta en frisör i Umeå är att kika på Klipptid.nu, eller hos deras samarbetspartner, frisörumeå.se.

Klipptid samarbetar alltså med sidan Frisör Umeå, tillsammans hjälper de både dig som söker klipptider att hitta en ledig och bra frisör i Umeå. På samma gång får du som jobbar som frisör hjälp att synas för tusentals personer i Umeå som söker efter en ledig frisörtider.

Jobbar du som frisör i Umeå?

Genom att du skapar ett konto på Klipptid.nu får du automatiskt en toppenposition på Frisörumeå.se där du kan visa upp dina salong för alla tusentalsbesökare som kommer till sidan på jakt efter frisörer varje månad. Men det som gör Klipptid till en sån fantastiskt tjänst är att du, genom din profilsida på Klipptid.nu, kan lägga ut dina lediga tider för tusentals personer som aktivt söker efter ledig frisör i DIN stad! Du kan också koppla samman Facebook och Instagram så du kan visa upp dina fantastiska recensioner för alla personer som söker en frisör på Klipptid.

Eftersom Klipptid.nu och frisörumeå.se jobbar tillsammans får de en extremt stor synlighet på Google vid sökningar efter frisörrelaterade tjänster i just Umeå. Så är du frisör och vill hitta fler kunder så är mitt tips att ansluta din salong till Klipptid.nu! På så vis kan även en Google-sökare som jag hitta till din salong 😉

Söker du efter frisörer i Umeå?

Är du kanske student i Umeå och är nyinflyttad i stan? Håret börjar bli långt och det är dags för att trimma håret – vart vänder man sig..? Det är en vanligt problem som Klipptid har tagit sig an att lösa. Förhoppningsvis kommer vi se att många frisörer ansluter sig till dem. För varför inte samla alla frisörer under ett och samma tak – så man kan jämföra recensioner, betyg ,pris och se om salongen passar just mig. Just detta ska Klipptid tillsammans med bland annat sida FrisörUmeå.se försöka lösa. På flera orter i Sverige rullar det på jättebra och kunder hittar redan idag sina nästa favorit-frisörer.  Har du en frisörbekant, tipsa om Klipptid och hjälp till att skapa ett enkelt sätt att hitta en frisör!

//FrisörNyheter

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *