Frisörtips – Frisör Uppsala

Här kommer ännu ett rykande hett frisörtips från oss på Frisörnyheter!

frisör uppsalaEn ny webbsida – Frisör Uppsala. Sidan fyller två viktiga funktioner som gynnar både oss som letar efter en bra frisör men även för frisörsalongerna i Uppsala.

Du som letar frisör: Här hittar du ALLA frisörsalonger på ett och samma ställe. Du slipper leta runt bland flera olika webbplatser för att hitta en frisör som passar just dig och dina behov.

Du som är frisörer:  Tomma stolar är en kostnad! Här får du en möjlighet att få hjälp att fylla dom. Här får du och din salong en möjlighet att visa upp din salong för potentiella kunder som aktivt letar efter en frisör. Du väljer helt själv vad som ska stå på din profil sida så den matchar vad din salong och ert tema.

Kort info om webbplatsen: På Frisöruppsala.nu hittar man en sammanställning av samtliga frisörer i och nära Uppsala. Frisören själv får välja hur salongen ska presenteras på deras egna profilsida. I dagsläget erbjuds ett flertal intressanta tillägg. Utöver grundutbudet med kontaktinforamation så kan frisören nu lägga till recensioner från nöjda kunder (detta är kopplat mot deras Facebooksida). Salongen får också möjlighet att lägga upp sina lediga klipptider för dagen, på så vis får de en möjlighet att fylla sin tomma stolar varje dag!